Ohledně
https://www.facebook.com/events/537824883057850/ jsem mluvil s Danem (vedoucí SHŠ Bellátor) a ta pozvánka je řešená poněkuď nešťastně i když už je předělaná. Rádi by akci datovali jen do druhé půlky 15.stol,ale nejsou si jistí zda se jim podaří zajistit cca 60 - 70 lidí datačně odpovídajících. Byl jsem jím požádán zda by nebyl zájem spolku RS se zúčastnit. Samozřejmě nejsme schopni kvótu naplnit ani zdaleka a tak jsem nabídnul, že oslovím i Vás. Byla by to náhrada za připravovaný letní kemp.
O co se jedná?Bude to jedna dobývací bitva, která začne v předhradí a bude se přesouvat k bráně a pak na nádvoří hradu, kde bude finále (doba trvání asi 35 - 45 minut ). Budou tam střety, výpady apod. Žádné kydlení v párech. Přestože se jedná o památku ,tak střelci jsou vítáni. Dále jejich program atd.
Co se od nás očekává?Pouze účast v bitvě.
Co je nám nabídnuto?Strava na celý víkend + nějaké pivo. Výčep je pak na hradě otevřený až dokud se chce pít.
Proplacení cestovních výloh a to buď formou nějaké částky na osobu nebo auto(to se teprve ještě řeší).
Pro střelce pak proplacení střelného prachu.
Suma sumárumZájemci se předběžně hlaste zde. Uzávěrka je k 30. dubnu a to z důvodu, že pokud by nás bylo málo, tak vědí na čem jsou a mají dost času na pozvání jiných spolků a skupin. Budou ovšem rádi za každého kdo by od nás vyrazil . Minimálně bychom si mohli vytvořit jednu svoji jednotku v poli.
.
Průběžně budu další info doplňovat.