Pytlík píše:
kocour: přimo vytepanej hřeben? to jsem ješte nikde neviděl, jen ty nytovany...mas obrazek nebo lepe fotku?
Pytlíku, nic osobního z mé strany v tom zatím není. Vážím si každého ve spolku a mám zájem všem pomáhat na lepší cestu.
Před časem se domlouval i tvůj vstup do společnosti. Byla řeč o podmínkách a dodržování našich pravidel. Jistě sis tenkrát nemyslel, že to stačí jen slíbit.
Pochopil jsem, že si chceš dělat co se ti líbí bez omezování. Mě zaleží na dobrém jménu naší společnosti a proto ti vytknu pár věcí.
Tvůj nový klobouk, se mi moc nezdá. Podle fotek je to jen polokoule navařená na placatej kruh. Na vrchu přilby je snad vidět i svár, který moderní technologii nezapře. A celkově takový výrobek mnoho lidí neuspokojí.
Opasek s mosazným nákončím zdobený záhadnými motivy. O tom jakého původu je ten druh zdobení se nepotřebujem dohadovat, neboť podobné doplňky ani nepřísluší k postavě kterou máš ztvárňovat. Ve tvém případě i samotná přezka na opasku, má být spíše obyčejná železná.
S obezřetností bys měl postupovat i při volbě tašvice o které se zmiňuješ trochu jinde. Důležitý je tvar a téměř žádné zdobení. Vše má odpovídat tvé postavě.
Při mnoha akcích zajišťuju naše postavení a účinkování také jménem své skupiny PŘEMYSL.
Takže trvám vždy na tom nejlepším možném vybavení. I proto ti rozmlouvám používání již zmíněných doplňků postavou, kterou ztvárňuješ. Věřím tomu, že jsi schopný zapracovat na své postavě o dost lépe. Obzvláště bych byl rád, kdyby jsi věnoval zvláštní pozornost prvnímu bodu v kostýmových podmínkách.
- Každý rekonstruovaný kostým musí odpovídat určité společenské vrstvě, kterou postava prezentuje.