Nu Hertvíku asi takhle. Kurika, Bohuše a lidi kolem nich znám už spoustu let. A zaujalo mě když začali tento projekt, protože dělám podobnou dobu. Navíc toto fórum a projekt sleduji od samého začátku a to z důvodu, že se mi zdál dobrý.
Zdál se mi dobrý, tak, že jsem chtěl vstoupit do tohoto projektu a podílet se na něm.
Už nechci.
K projektu:
Nezlob se na mě, ale projekt, kde bude někdo privilegovaný na úkor jiných je o ničem!
Klidně založte O.S. ale i tam musí fungovat něco jako Dozorčí rada, Koordinační výbor, Valná hromada... A to vše jsou orgány do kterých může být zvolen jakýkoliv člen a jakýkoliv člen na Valné hromadě má právo vyjadřovat se a ovlivňovat dění v O.S.
Mám s tím také docela dost zkušeností. A myslím, že Kurik vzhledem ke svému zaměstnání je dost znalý v zákonech a nařízeních a denně jedná s lidmi, takže také není blbej
Pokud bych se stal členem takového projektu, tak chci být rovnocenný partner a ne ovce co tupě plní co si kdo zamane! Nemám potřebu ani přílívat někam olej- stejně bych ryl a diskutoval i pokud bych se stal členem. A to samé čekám od ostatních členů, pokud jim záleží na tom aby projekt nějak fungoval a někam se pohnul!
Přemysl tu ostře kritizoval lidi a když se někdo z nich ozval(Pytlík), tak byl postaven do role malého smrada co má držet hubu a krok a s nímž se prostě Přemysl bavit nebude! Vždyť to byl člen projektu! Neměl právo na nějakou normální odpověď?
Nezlob se na mě, ale Přemysl tu kritizuje špatnou úroveň vybavení jedné strany a sám má máslo na hlavě. Tak jako my všichni. Je pěkné, že si to uvědomuje, ale to si uvědomují i ti ostatní!
Neberu nikomu, ani jemu, že nemá dost financí a vývoj jde pomalu. ALE!
To ale u každého! I u těch co Přemysl kritizoval! Ti jsou na tom stejně jako on a přesto nikdo z nich nezačal kritizovat výbavu někoho jiného tady na fóru A nazývat sebe sama ,,tím schopnějším''
Takže si trochu srovnejte ten dvojí metr.
Pokud byl Přemysl s něčím nespokojen, pak to nemá tahat tady veřejně, ale má si domluvit schůzku a vyříkat si to. Nadávat a brečet tady je mimo.
Zcela správně jsi vyhodnotil, že odchod lidí je spjat s tím co tu proběhlo. Nemá smysl setrvávat někde, kde tě neberou jako partnera a kde jsi asi evidentně na obtíž.
Přemysla evidentně něco žere. Nevím co a neví to pořádně ani lidé co odešli.
A namísto nějaké diskuse došlo na to co tu proběhlo.
Tolik asi za mě(přilívače ohně).
Přeji vašemu projektu ať se vám daří a s některými z vás se rád potkám na nějaké akci.