Přemysl píše:
Vojta píše:
Zdravím
Od podzima jsem se v podstatě nikde neukázal a zbořeňák se jeví jako nejbližší přijatelná akce. Chtěl bych se zeptat kde se přihlásit,pokud to ještě jde, popřípadě se zeptat zdalipak nějaký pán hledá drna do své družiny. Předem díky za odpověď.
Chceš odpověď? A mám ji pro každýho z vás. Neptej se esli nějaký pán hledá drna do své družiny, dokud tvůj pán je na živu a dokáže se naštvat. Domlouval jsem případné vaše propujčení k panu z Heraltic, ale sami mu nemáte lézt do ..... nebo komukoli jinýmu. Služebnictvo nerozhoduje o svém životě a má žít s obavou co sním bude.
Omlouvám se panu Přemyslovi, ale vše bylo způsobeno celkovou zmateností, jenžto ve mě byla vzbuzena ať už zdánlivou doměnkou z kontextu fóra, nebo jeho panický strach z vody (Podobně jako v minulých ročnících, kterýhžto se nikdo od nás nezůčastnil.) a to nemluvěo mé chabé kontaktovosti spůsobené mou abvsolutní bezdrátovostí. Nikdy bych si nedovolil až tak chladnokrevně přeběhnout k jeho sousedu, ale z mého značně omezeného drnského úhlu pohledu se to zdálo jako neschůdnější cesta při jeho neúčasti, kterášto byla už výše vysvětlena.
Dále bych se chtěl omluvit i heraltické straně, jenžto byla ochotna se ujmout drna i tak prostého původu, ale vzhledem k okolnostem
kteréšto se vyvynuli jinak nežli jsem já očekával, se to poněkud zvtlo. A tudíš ač byla nabídka tak velkorysá a lákavá musím jí pokorně odmítnout.
Každopádně se budu těšit na zbořeňáku, kam dorazím snad v sobotních dopoledních hodinách.