Přátelé,
Jelikož se mi velmi líbila atmosféra a celková akce na Úhrově, rozhodl jsme se jít také touto cestou a uspořádat ještě letos podobnou akci.
Termín jsem stanovil na 21.-23. října 2011. Klasicky od pátku do neděle, kdy hlavní den bude sobota.
Místo konání bude pochopitelně v Heralticích avšak tentokráte v areálu fary, a to z prostého důvodu, že zde budeme moci využít i ubytování, které fara skýtá a skrýt se před případným nepřiznivým počasím. Někteří z vás již zde byli hosté na sněmu v roce 2009.
Samotný turnaj by měl být podobný tomu úhrovskému, kde délka bude cca od 13 do 16 hodiny. Na programu jednotlivých disciplin se pracuje. Tato část bude zřejmě veřejná takže bych byl rád, aby jste se předvedli v nejlepším světle a se stejnou agresivitou jak na Úhrově
Večer bychom pak využili prostorů k menšímu posezení v hlavní jednací síni. A mohli bychom prodebatovat některé záležitosti o sdružení, ale hlavně bychom mohli důstojně zakončit sezónu.
Ubytovaní tedy bude jak jsem psal v prostorách fary, která je plná místností na spaní a jsou zde i postele. Fara přes léto slouží jako tábor. Nicméně se v místnostech nedá topit, což však by však neměla byt ještě nutnost. Mělo by být ještě dostatečné teplo. Pro fajnšmekry však není problém si postavit kdekoliv v areálu stan aby si vyskoušeli odolnost proti zimě.
Rád bych, aby se rozšířili naše řady o zbytek seskupení. A proto vás prosím, aby jste si na tuto akci udělali čas a přijeli za náma!
S pozdravem
Smil z Heraltic
Aktuální seznam účastníku (19/10/2011)
Na tuto akci již přislíbili účast tyto šlechtici se svými družinami:
Smil z Heraltic
- Kurik, Naty, Pytlík, Kuba, Mrdoš, Franta, Eva, Andrea, Kedlub.
Bohuš ze Starče etc.
- Bohuš, Sedmička, Sorbona, Rokyta, Kaňa, Karlík, Vlad.
Vilém Bavor ze Strakonic
- jména nenahlášeny. Počet 5 kusů
Čeněk z Ronova
- Přemysl, Batěk, Kocour, Truksa, Pavel.
Staffel von Hohenstoffeln
- Štáfl.
Rumrejch
- Michal, František (sobota)
Berka z Boroviny
- tak bohužel pan Berka s družinou se z akce omlouvá.